Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ευχαριστήριο του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης στους εθελοντές της Λευκοπηγής

O ΟΑΠΝ ευχαριστεί θερμά τις δυο Ομάδες Εθελοντών Λευκοπηγής που ανέλαβαν:

α) την κοπή των χόρτων και τον καθαρισμό του αύλειου χώρου και περιμετρικά των δυο εκπαιδευτικών συγκροτημάτων (Δημοτικού-Γυμνασίου Λευκοπηγής και

β) τον καθαρισμό όλων των εσωτερικών χώρων του κλειστού Γυμναστηρίου Λευκοπηγής
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μετά από συζήτηση μαζί τους βρέθηκε και η λύση για την βιώσιμη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Λευκοπηγής, καθώς μέλη της συγκεκριμένης ομάδας ανέλαβαν εθελοντικά , εκτός των άλλων, και τη φύλαξη και λειτουργία αυτού σε καθημερινή βάση. Ο χώρος αυτός εδώ και 15 μέρες λειτουργεί προσφέροντας δωρεάν άθληση σε όλους τους κατοίκους του συγκεκριμένου τοπικού διαμερίσματος για τις ώρες του κοινού.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διάγουμε ως έθνος και πολύ περισσότερο ως Δήμος και στην αδυναμία εύρυθμης λειτουργίας όλων των αθλητικών υποδομών του ΟΑΠΝ λόγω των έντονων ελλείψεων τεχνικού προσωπικού, πράξεις σαν κι αυτές υπογραμμίζουν την σπουδαιότητα του εθελοντισμού για την αποτελεσματική αναπλήρωση των κενών σε περιπτώσεις όπου η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς αδυνατούν να επέμβουν.

Ένα δημόσιο ευχαριστώ είναι η ελάχιστη προσφορά τιμής του ΟΑΠΝ και του Δήμου Κοζάνης σ’ αυτούς του αθόρυβους ενεργούς πολίτες.

Εθελοντές Λευκοπηγής - Γυμνάσιο

To Top