Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Εξιχνιάστηκε κλοπή από κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών στην Πτολεμαΐδα

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος τριών αλλοδαπών γυναικών

Στις (06-08-2014) σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σε βάρος τριών γυναικών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 47, 35 και 31 χρονών, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, την 30-07-2014 τρεις γυναίκες αφού μπήκαν σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών, κατάφεραν με τη μέθοδο της απασχόλησης να αφαιρέσουν, χωρίς να γίνουν αντιληπτές, ηλεκτρικά είδη, συνολικής αξίας 1.520 ευρώ.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων αναγνωρίστηκαν ως δράστιδες της κλοπής οι προαναφερόμενες αλλοδαπές και όταν χθες (06-08-2014) το πρωί οι δύο εξ αυτών πήγαν εκ νέου στο κατάστημα, αστυνομικοί ενημερώθηκαν και μετέβησαν άμεσα, όπου εντόπισαν την 47χρονη και την οδήγησαν στην αρμόδια Υπηρεσία.

Ακολούθως, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια της 35χρονης και της 31χρονης αλλοδαπής, όπου βρέθηκαν τα κλοπιμαία, ήτοι 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 1 ατμοσίδερο, τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση για τη συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε παρόμοιες έκνομες ενέργειες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

To Top