Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Ευχαριστήρια επιστολή του Γιώργου Βαλαή, εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου με την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις»

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή επέλεξαν τους συμβούλους που θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης. Ταυτόχρονα, να συγχαρώ και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία  δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο και την κοινή αγωνία που όλους μας διακατέχει για την επόμενη ημέρα. Ιδιαιτέρα οφείλω όμως να σταθώ και να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου με την  Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”, με τους οποίους συμπορεύτηκα όλη την προηγούμενη περίοδο.

Η εκλογή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μέγιστη ευθύνη για μένα προσωπικά, και έρχεται και  ως  επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλαμε στον τομέα της οικονομικής πολιτικής του Δήμου και που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, εάν είμαστε η επιλογή σας, στην επόμενη δημοτική περίοδο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια υλοποιώντας το σχεδιασμό μας,  δυναμικά και με αποφασιστικότητα , δώσαμε τις κατευθύνσεις για την σύννομη και αποδοτική λειτουργία της Οικονομικής Υπηρεσίας, αξιοποιήσαμε το έμψυχο δυναμικό της, ενισχύσαμε την ανάληψη πρωτοβουλιών από μέρους των στελεχών της και το μόνο που απαιτήσαμε ήταν η χωρίς αστερίσκους εφαρμογή της ισότιμης μεταχείρισης όλων των δημοτών  και των συναλλασσομένων με τον Δήμο. Σήμερα ο Δήμος Κοζάνης μπορεί να  είναι περήφανος ότι διαθέτει ISO στην οικονομική του λειτουργία, απολύτως διαφανή οικονομική διαχείριση, έγκαιρη αποπληρωμή των υποχρεώσεών του προς τρίτους και πλήρη λειτουργική αυτοτέλεια.

Την επόμενη Κυριακή  ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται έναν Δήμαρχο, που έχοντας τη γνώση, την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη βούληση,  να αποτελεί εγγύηση για την διασφάλιση της συνέχειας της σωστής λειτουργίας της Οικονομικής Υπηρεσίας με στόχο την βελτίωση των οικονομικών του  Δήμου. Είναι η μόνη οδός μέσω της οποίας  θα μπορέσει ο Δήμος ουσιαστικά να παρέμβει και να ανταποκριθεί στις πολιτικές που είναι αναγκαίες για  την καθημερινότητα των δημοτών, αλλά και για την τόσο απαραίτητη στις μέρες μας κοινωνική του αποστολή.

Ευχαριστώντας και πάλι τους δημότες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, δεν μπορώ παρά να τους καλέσω να στηρίξουν προσωπικά και πολιτικά τον σημερινό, και εύχομαι και αυριανό Δήμαρχο Κοζάνης, τον Λευτέρη Ιωαννίδη.

 

To Top