Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

«Game Of Thrones» – Τώρα και σε RPG παιχνίδι

Η επική σειρά φαντασίας “Game Of Thrones” παραμένει η πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή. Είναι βασισμένη στα ομώνυμα βιβλία του George R.R. Martin και έρχεται πρώτη στα downloads. Η προβολή της μεσαιωνικής σειράς άρχισε στις 17 Απριλίου 2011 καθώς απο την πρώτη κιόλας σεζόν ο συγγραφέας προσπαθεί να καταρρίψει το φεουδαρχικό σύστημα και συγχρόνως μας βάζει στο κλίμα συστήνοντας μας τις φυλές. Η δυσκολία στη σειρά αλλά και στα βιβλία ξεκινά απο το πλήθος ονομάτων ενώ κάποιος μπορεί να ξεχωρίσει τη μάχη μεταξύ καλού-κακού αφήνοντας μας άφωνους με το θάνατο πολλών ηρώων.
Μετά από 3 χρόνια επιτυχίας, το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν έφτασε σε σημείο ώστε να κρασάρει το site του καναλιού εξ αιτίας των οπαδών της. Βεβαίως δεν είναι τυχαίο να βρίσκεται πρώτη στη λίστα καθώς αποτελείται από πολιτικές ίντρικες, βία και σεξ. Στο φετινό καρέ, δεν μπορεί να μη σχολιαστεί η εμφάνιση των δράκων που επιτέλους μεγάλωσαν ενώ το πρόβλημα της Καλίσι είναι η ανυπακοή τους. Παρόλα αυτά αυτά περιμένουμε να δημιουργήσουν χάος στα βασίλεια.
Προσωπική μου άποψη, ως τον πιο άρτιο ήρωα της μεσαιωνικής σειράς, θεωρώ πως υποδύεται ο Peter Dinklage στο ρόλο του Tyrion Lannister. Προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία με μοναδική του δύναμη την πολιτική, την εξυπνάδα και το αδαμάστο πνεύμα του.
Τέλος, τα ράφια έχουν ήδη καταληφθεί με το RPG παιχνίδι “Game Of Thrones” της Cyanide για Playstation 3, XBOX360 και PC, δίνοντας την ευκαιρία στους φαν της τηλεοπτικής σειράς και των RPG παιχνιδιών να ζήσουν μια φανταστική περιπέτεια.

 

Γράφει η Κοραλί Μπαρμπέν

To Top