Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Γόνος πλούσιας οικογένειας έβαλε φωτιά στην πανάκριβη Ferrari του για να του πάρει καινούργια ο μπαμπάς

   Καμμένη ferrari

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   Ένας 19χρονος, γόνος εκατομμυριούχου, αποφάσισε να βάλει φωτιά στη Ferrari του, προκειμένου ο πατέρας του να την αντικαταστήσει με αναβαθμισμένο μοντέλο!

   Ολόκληρη πλεκτάνη έστησε ένας 19χρονος γόνος εκατομμυριούχου προκειμένου να πείσει τον πατέρα του να του αγοράσει μια ολοκαίνουργια Ferrari, καλύτερη από αυτή που διέθετε ήδη.

   Ferrari on fire

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   Ο 19χρονος, παρόλο που κατείχε στην συλλογή του 15 πανάκριβα αυτοκίνητα δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτά που του προσέφερε ο μπαμπάς, αφού από τη συλλογή του έλειπε το τελευταίο μοντέλο της Ferrari. Έτσι, προσέλαβε τρία άτομα για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και να κάψουν την «παλιά» Ferrari 458, προκειμένου να αντικατασταθεί με μια ολοκαίνουργια.

   Έδωσε 15.000 δολάρια στον κάθε «κλέφτη» και τους ζήτησε, αφού κλέψουν το αυτοκίνητο και το περάσουν από τα σύνορα της Γερμανίας στην Ελβετία, να το κάψουν. Ο 19χρονός περίμενε να ακούσει τα ευχάριστα από τους φίλους του, για να μπορέσει να απευθυνθεί στην ασφαλιστική εταιρία και να λάβει την αποζημίωση που θα αποτελούσε και μέρος του κεφαλαίου για το νέο του αυτοκίνητο. Μάλιστα, όπως προέκυψε ο πωλητής της αντιπροσωπείας του είχε πρότεινε να κάψει το αυτοκίνητο, προκειμένου να λάβει αποζημίωση για την απώλεια.

   Ferrari

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   Ωστόσο, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας απέδειξε πως ο ίδιος ο 19χρονος ήταν που έδωσε το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην πάρει αποζημίωση, αλλά να βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 22 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 32.000 δολαρίων, το οποίο φυσικά θα πληρώσει ο μπαμπάς.

   Τέλος, η δικαιολογία του στο δικαστήριο ήταν ότι είχε ξεμείνει από μετρητά, παρά τα 10.000 δολάρια χαρτζιλίκι που είχε λάβει εκείνο το μήνα.

    

   Πηγή

    

   To Top