Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

H 5η Διεθνής Έκθεση μας, Fur Excellence in Athens 2015, έχει μπει στην τελική της ευθεία

Παρ’ όλες τις αρνητικές διεθνείς συγκυρίες τα μηνύματα από την αγορά είναι αισιόδοξα, με επισκέπτες- αγοραστές να δηλώνουν την επιθυμία τους για συμμετοχή.
Στόχο της Διοίκησης του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, αποτελεί και φέτος η ικανοποίηση των επισκεπτών και των εκθετών σε όλα τα επίπεδα, και ιδιαίτερα σε επίπεδο οργάνωσης ,επισκεψιμότητας και καινοτομίας. Έτσι προγραμματίζουμε αρκετές παράλληλες δράσεις, όπως, τo εργαστήριο γουναρικών (workshop) το οποίο θα απασχολήσει περίπου διπλάσιο αριθμό σπουδαστών, όπως και ο διαγωνισμός νέων σχεδιαστών με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή φέτος (53 σχεδιαστές με 127 σχέδια).
Καινοτομία της 5ης FEA θα αποτελέσει το forum νέων τάσεων μόδας για τη γούνα.
Προσδοκώντας την δημιουργία των καλύτερων εντυπώσεων, διοργανώνουμε ένα φαντασμαγορικό gala σε χώρο υψηλής ποιότητας και αναγνωρισιμότητας, όπως αρμόζει σε ένα προϊόν υψηλής αισθητικής και αξίας, όπως είναι η γούνα.
Οι ενέργειες και οι δράσεις προώθησης της Ελληνικής Γουνοποιίας και της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας FEA 2015 ξεκίνησαν από το Σεπτέμβριο του 2014 σε χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, το Καζακστάν, η Κορέα, η Κίνα και η Τουρκία, ενώ είμαστε παρόντες σε όλες τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές δημοπρασίες και αγορές. Απόρροια των παραπάνω, αναμένουμε πολύ καλά αποτελέσματα τα οποία θα μεταφραστούν στην επισκεψιμότητα της έκθεσης, η οποία προσδοκούμε να είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Με τιμή
για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας
Λαγγιώτης Θωμάς                           Τζήμας Κωνσταντίνος

To Top