Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ηχηρή η διαμαρτυρία των επαγγελματιών της Π.Ε. Κοζάνης

Τη Δευτέρα 04-01-2021 και ώρα 11:00 ξεκίνησε η διαμαρτυρία των επαγγελματιών για να εκφράσουν  όλοι μαζί τη δυσαρέσκεια, την αγωνία για τις επιχειρήσεις του τόπου που πεθαίνουν.

Η Διαμαρτυρία έγινε με αυτοκινητοπομπή από τον κόμβο της ΖΕΠ με κατεύθυνση την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσίαισχυρής αστυνομικής δύναμης, που παραδόθηκε ψήφισμα που συνυπογράφουν οι συμμετέχοντες φορείς.

«Η διαμαρτυρία αφορά στα πρόσθετα μέτρα οικονομικής στήριξης που διεκδικούμε και όχι τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που λαμβάνονται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, τα οποία μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους» τόνισε ο Πρόεδρος του εμπορικού Συλλλογου Κοζάνης, Αθανάσιος Δραγατσίκας.

«Δεν μπορεί να αφήνεται στην τύχη της η επιχειρηματικότητα! Φτάνει!» είπε στο www.ditiki.gr ο ΑντιδήμαρχοςΚων/νος Κυριακίδης.

Οι Συμμετέχοντες στην διαμαρτυρία

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης,Σύνδεσμος Καφετεριών και Εστίασης Κοζάνης «Ερμής», Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας, Σωματείο χωρών Εστίασης Εορδαίας, Σύλλογος Ιδιοκτητών ΓυμναστηρίωνΔυτικής Μακεδονίας, Σύνδεσμος Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Κοζάνης, Σύνδεσμος Υδραυλικών Κοζάνης, Σωματείο κουρέων κομμωτών Κοζάνης, Σύλλογος κομμωτών Εορδαίας, Σωματείο Υποδηματοποιών Κοζάνης, Μελισσοκομικός Σύλλογος, Κυνηγετικός Σύλλογος, Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης Ο.ΔΙ.ΚΟ, Σύλλογος Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Κοζάνης, Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ΕΛΜΕ

To Top