Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Με μεγάλη επιτυχία άναψαν οι κλαδαριές στη Σιάτιστα

   Πλημμύρισε από κόσμο η Σιάτιστα το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου όπου αναβίωσε το έθιμο των Κλαδαριών.
   Ο Δήμαρχος Βοΐου, Δημήτριος Λαμπρόπουλος, άναψε την πρώτη κλαδαριά στις 7:30μ.μ. στην είσοδο της πόλης και με τη συνοδεία τοπικής ορχήστρας, Δημοτική Αρχή, επίσημοι προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου διέσχισαν όλη την πόλη και χόρεψαν γύρω από κάθε κλαδαριά που άναψε κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της Σιάτιστας αλλά και σε πολλές γειτονιές.

   Άφθονο σιατιστινό κρασί, παραδοσιακά γλυκά και μεζέδες προσφέρονταν στον κόσμο από την παρέα της κάθε κλαδαριάς, και κάτω από τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών της Σιάτιστας μικροί και μεγάλοι έσερναν το χορό γύρω από τη φωτιά.
   Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών . Ευάγγελος Σημανδράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φώτης Κεχαγιάς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βοΐου.

   Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις αυτές και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες.

   Οι εκδηλώσεις στο Δήμο Βοΐου συνεχίζονται με τα Σούρουβα στις 30 Δεκεμβρίου στη Σιάτιστα και την Εράτυρα.

   Κλαδαριές - Σιάτιστα 2015 Κλαδαριές - Σιάτιστα 2015 (1) Κλαδαριές - Σιάτιστα 2015 (2) Κλαδαριές - Σιάτιστα 2015 (3) Κλαδαριές - Σιάτιστα 2015 (4) Κλαδαριές - Σιάτιστα 2015 (5)

   To Top