Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Νέες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για τη σύνδεση με το σύστημα τηλεθέρμανσης

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2023/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ανακοινώνει τις νέες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για τη σύνδεση με το σύστημα τηλεθέρμανσης στην πόλη της Κοζάνης, της Τοπικής Κοινότητας της Ν. Χαραυγής και της περιοχής της Ζ.Ε.Π. του Δήμου Κοζάνης για την επόμενη χειμερινή περίοδο λειτουργίας 2023/2024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους από τις  28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 μέχρι και τις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 προκειμένου  η επιχείρηση να προγραμματίσει την προμήθεια των απαιτούμενων υλικών και την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών.

Διευκρινίζονται ωστόσο ότι λόγω της δοθείσας διεθνούς οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας, ενδέχεται η άφιξη και εγκατάσταση των θερμικών υποσταθμών των καταναλωτών να παρουσιάσει σημαντική καθυστέρηση. Για τον λόγο αυτό, θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα αιτήσεις καταναλωτών που αφορούν οικοδομές χωρίς άλλο εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης.

Οι υποβαλλόμενες αιτήσεις θα αξιολογηθούν και ικανοποιηθούν υπό την προϋπόθεση της επάρκειας / περίσσειας φορτίου του δικτύου διανομής  για την εξεταζόμενη περιοχή.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο γραφείο του Τμήματος Πελατείας της Υπηρεσίας τηλεθέρμανσης της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, τα οποία βρίσκονται στο κτίριο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, 2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κοζάνης- Θεσσαλονίκης, 501 32 ΚΟΖΑΝΗ.    Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 24610 51555 / 51500

 

Για την ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

To Top