Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς ο νέος Πρόεδρος της ΑΝ.ΚΑΣ

Μετά τις πρόσφατες εκλογές που ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( ΑΝ.ΚΑΣ), το τελευταίο συνήλθε σε Σώμα, όπου εξελέγησαν ομόφωνα Πρόεδρος ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής. Στη θέση του Γραμματέα εξελέγη ο κος Μιχαήλ Αναστάσιος .
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΚΑΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αδαμόπουλος Σωτήριος (Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς)
Αντιπρόεδρος: Αγγελής Ανέστης (Δήμαρχος Καστοριάς)
Γραμματέας: Μιχαήλ Αναστάσιος (Ιδιώτης)

Μέλη: Κεπαπτσόγλου Παναγιώτης (Δήμαρχος Άργους Ορεστικού)
Γκέτσιος Πασχάλης (Δήμαρχος Νεστορίου)
Κούσκουρα Αμαλία ( Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Εμπορίου)
Ζυμπίδης Θεοφύλακτος (Περιφερειακός Σύμβουλος)
Τόμου Ιωάννης (Δημοτικός Σύμβουλος)
Καραταγλίδης Χαράλαμπος (Πρόεδρος ΕΒΕ)
Μηταράς Νικόλαος (Ιδιώτης)
Τσιάγγος Αναστάσιος (Ιδιώτης)

Αναπληρωματικό Μέλος: Κώττας Παναγιώτης (Περιφερειακός Σύμβουλος)

Ο νέος Πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε τα νέα Μέλη του Δ.Σ. για τις διαδικασίες και την συναίνεση που επέδειξαν, τόνισε σχετικά:
«Πλέον η ΑΝΚΑΣ έχει ένα Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν όλες οι αρχές του Νομού, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη και των τριών Δημάρχων. Αυτό που κατορθώσαμε (και το θεωρώ κατόρθωμα), δείχνει την επιθυμία μας, η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, στα χέρια των κατάλληλων ανθρώπων, με τη στήριξη των αρχών, να αποτελέσει το χρήσιμο εργαλείο που θα οδηγήσει τον τόπο σε νέα μονοπάτια ανάπτυξης. Η ΑΝΚΑΣ είναι μια υγιής εταιρεία που μέσα από προγράμματα που διαχειρίστηκε (και συνεχίζει να διαχειρίζεται) κατόρθωσε να προσφέρει σε φορείς και ιδιώτες, μια σημαντική βοήθεια σε επενδύσεις που αυτοί μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε τόλμησαν να ξεκινήσουν. Επιθυμούμε η ΑΝΚΑΣ να συνεχίσει να προσφέρει κατ’αυτόν τον τρόπο και σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) (η οποία αποτελεί και έναν από τους μετόχους της), με την κατάλληλη καθοδήγηση από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προς τον Διευθυντή και το προσωπικό της να πετύχει τους στόχους που θα θέσουμε».

To Top