Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ο «Σπάρτακος» & η Περιφέρεια Δυτ. Μακ. διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ο Ενεργειακός Σχεδιασμός της χώρας και η ανταγωνιστικότητα του λιγνίτη – Δυτική Μακεδονία ώρα μηδέν»

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η δραστηριότητα που αναπτύσσεται στα ορυχεία και στους σταθμούς παραγωγής της περιοχής, έχει καταστεί τα τελευταία 60 χρόνια, παραγωγικός συντελεστής αλλά και ο μεγαλύτερος «εργοδότης» για την Περιφέρειά μας.

Για τη Δυτική Μακεδονία, η αξιοποίηση των λιγνιτών αποτέλεσε και αποτελεί, όρο οικονομικής επιβίωσης ενώ η ανάπτυξη ολάκερης της χώρας και η ενίσχυση της εγχώριας βιομηχανικής παραγωγής, πέρασαν (και εξακολουθούν να περνούν) μέσα από την αξιοποίηση του «εθνικού» (& φθηνού) μας καυσίμου, ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ.

Με στόχο τη δημιουργία σαφούς εικόνας επί των σχεδίων και του σχεδιασμού που υπάρχει καθώς και η ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου που θα συνδράμει στην βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης και στη δημιουργία προοπτικών, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ο Ενεργειακός Σχεδιασμός της χώρας και η ανταγωνιστικότητα του λιγνίτη – Δυτική Μακεδονία ώρα μηδέν».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ¨Κοβεντάρειο¨της Κοζάνης το Σάββατο 9 Ιουλίου. Ώρα έναρξης 9.30 το πρωί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

To Top