Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Κοινωνία

Ψήφισμα Δ.Σ. Εορδαίας σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του ΚΟΙΠΠΑΠ Χρήστου Κατσίνα

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο      Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Υ   Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Υ

Δημοτικό Κατάστημα – 25ης Μαρτίου 15, Τ.Κ.: 502 00, Πτολεμαΐδα, τηλ.: 24633 50111 & Fax 50150, Email ds@ptolemaida.gr

                         

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίασή του της 10ης  Ιανουαρίου  2019« , μετά από εισήγηση του  Δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη  εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του ΚΟΙΠΠΑΠ Χρήστου Κατσίνα  και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην Δημοτικό  Σύμβουλο και Πρόεδρο του ΚΟΙΠΠΑΠ Χρήστο Κατσίνα  , στον   εξαίρετο Επιστήμονα Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού  Νεφρού  του Μποδοσάκειου  Νοσοκομείου  Πτολεμαϊδας , οποίος  υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την ενεργητικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και το πάθος του για την πρόοδο της πόλης μας .

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του  Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου  στους οικείους του Εκλιπόντος .
  2. Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας.

 

Ακριβές απόσπασμα

 

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Παντελής Παπαοικονόμου

To Top