Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Σε διαβούλευση το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ θέτει σε διαβούλευση το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων.

Το Τ.Σ.Δ.Α εκπονείται σύμφωνα το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Διαχείριση Αποβλήτων, αποτελεί μείζον θέμα για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, καθώς και της ορθολογικής διαχείρισης πόρων και αφορά όλους τους δημότες.

Ο Δήμος, εφαρμόζοντας τα όσα αναφέρονται στη σχετική νομοθεσία, το θέτει σε δημόσια διαβούλευση με σκοπό τη συλλογή προτάσεων, διορθώσεων και τροποποιήσεων και επιθυμεί τη συμβολή όλων στο έργο της τελικής κατάρτισής του.

Το τελικό Σχέδιο θα εισαχθεί για συζήτηση και έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης όλων των προτάσεων των ενδιαφερομένων.

Το προτεινόμενο σχέδιο είναι διαθέσιμο στην σελίδα ηλεκτρονικής διαβούλευσης του Δήμου Κοζάνης http://politis.kozanh.gr/subjects/pages/viewtopic.aspx?TopicID=116

Οι παρατηρήσεις μπορούν να αποσταλούν από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 έως την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kathariotita@kozanh.gr είτε στην πλατφόρμα διαβούλευσης.

Για το ίδιο θέμα θα πραγματοποιηθεί δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, στο Κοβεντάρειο, την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 13.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Μαρτίου και ώρα 18.00 στο Κοβεντάρειο.

To Top