Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Στην κυκλοφορία και πάλι το τμήμα Βεύη-Φλώρινα της Ν.Ε.Ο. 3 μετά τις εργασίες αποκατάστασης

Ξαναδόθηκε στην κυκλοφορία την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, το οδικό τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού (Ν.Ε.Ο.3) Βεύη – Φλώρινα, έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασής της. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί από το Φεβρουάριο για λόγους οδικής ασφάλειας, μετά από εκτεταμένες ζημίες που παρουσιάστηκαν στην επιφάνεια αυτής.

Οι εργασίες χρηματοδοτήθηκαν από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Έργων (ΠΔΕ), στο πλαίσιο εργολαβίας συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, με αφορμή την παράδοση στην κυκλοφορία του συγκεκριμένου τμήματος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αποκαταστάθηκε και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα της Ν.Ε.Ο. 3, το οποίο σε συνδυασμό με την παράδοση του “Ανισόπεδου Κόμβου” Εισόδου Φλώρινας της καθέτου οδού Νίκης – Φλώρινας – Κοζάνης και την σε σύντομο χρονικό διάστημα παράδοση εκ μέρους της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. του καθέτου τμήματος Φλώρινας – Νίκης, θα αναβαθμίσει και θα κάνει πιο σύντομη και ασφαλή την κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή».

To Top