Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας & Περιφερειακού Διευ/ντή Α’Βάθμιας & Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη επισκέφθηκε την Τρίτη 8-9-2015 στο Γραφείο του ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, με αφορμή την περιοδεία του στις Σχολικές Μονάδες της περιοχής εν όψει της έναρξης του νέου Σχολικού έτους.
Στη σύσκεψη που ακολούθησε , στην οποία συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Αικατερίνη Ασπράγκαθου, ο εκπρόσωπος Α΄θμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Ευστάθιος Θεοφυλακτίδης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Εορδαίας Ιωάννης Αριστερίδης , κ. Ζαμανίδης αναφέρθηκε στη συνολική εικόνα λειτουργίας των Σχολικών μονάδων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κτιριακό πρόβλημα , τόνισε την ανάγκη κατασκευής νέων Σχολείων που αποτελεί βασικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής ,ενώ επεσήμανε ότι τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε μία σειρά παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των Σχολείων.
Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε ότι η ανταπόκριση του Δημάρχου ήταν άριστη στο αίτημα της συνεργασίας για την προώθηση και αντιμετώπιση των ζητημάτων της εκπαιδευτικής κοινότητας της Εορδαίας , τονίζοντας πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η νέα χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα. 

To Top