Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας  

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργάνων Αστυνομικών Δυτικής Μακεδονίας

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκε η ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για τη χορήγηση σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας

 Πραγματοποιήθηκε χθες (04-08-2020) το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης,  συνάντηση μεταξύ του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχου κ. Θεόδωρου ΚΕΡΑΜΑ και του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Δημάρχου Γρεβενών, κ. Γεώργιου ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών κ. Χρήστου ΤΡΙΓΩΝΗ και των Προεδρείων των Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργάνων Αστυνομικών Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ, έχοντας ως αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στην ακριτική περιοχή του Έβρου και αναγνωρίζοντας τη δύσκολή αποστολή και τον επίπονο καθημερινό αγώνα που επιχειρούν  οι αστυνομικοί, για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για τη χορήγηση σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, προς κάλυψη των αναγκών των Διμοιριών Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, ευχαρίστησε τον κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, τονίζοντας ότι τόσο η πρωτοβουλία αυτή, όσο και η ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση του έργου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς ενισχύεται περαιτέρω η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση όλων των Υπηρεσιών, οι οποίες έχουν ως προτεραιότητα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ παράλληλα τόνισε τη σημασία της συνέχισης της ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των Φορέων, προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

To Top