Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: Πολυτεχνείο 1974 – Πολυτεχνείο 2015

Η λάμψη και η απήχηση των συνθημάτων του Πολυτεχνείου 1974 παραμένει ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια, που άλλοτε συμβολικά και άλλοτε κυριολεκτικά συγκινούν και εμπνέουν κυρίως την νεολαία.

Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι ζωντανά και επίκαιρα ακόμη περισσότερο σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων.

Τα σημερινά προβλήματα μεγάλα και δύσκολα, απόρροια 40 χρόνων διακυβερνήσεων οδήγησαν την χώρα μας στην σημερινή ασφυξία και στη φτώχεια.

Για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»

Αγωνίστηκε κάθε γενιά μέχρι σήμερα, πάλεψε, φυλακίστηκε, διώχθηκε, βασανίστηκε και σκοτώθηκε ακόμη. Κάθε γενιά απαντά στην αδικία με το δικό της «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» και βρίσκει τον δικό της λόγο και τρόπο αγώνα.

Η νεολαία και σήμερα λοιπόν καλείται να πάρει στα χέρια της την υπόθεση του αγώνα, να δώσει την δική της δίκαιη μάχη, έχοντας για πρώτη φορά σύμμαχο σ’ αυτόν τον αγώνα και στα οράματα την κυβέρνηση.

Με οδηγό τους νέους και τις νέες της χώρας μας, θα προχωρήσουμε για να ξαναοικοδομήσουμε την χώρα, να συντρίψουμε την διαπλοκή και την διαφθορά, να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία, να ξεφύγουμε από την εξάρτηση, να καταπολεμήσουμε την ανεργία κυρίως των νέων.

Αυτή είναι η επικαιροποίηση του Πολυτεχνείου του σήμερα και των μεγάλων αλλαγών που πρέπει να συντελεστούν

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

To Top