Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτισμός

3ο Ανταλλακτικό Μπαζάρ – “Ημέρα του «δίνω και παίρνω»»

“Ανταλλακτικό παζάρι” για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Future Library και την υποστήριξη του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, ακριβώς μία μέρα μετά την Πανσέληνο.

Ελάτε να δώσουμε και να πάρουμε βιβλία, cd / dvd, παιχνίδια- επιτραπέζια & ηλεκτρονικά, να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις και κυρίως να περάσουμε όμορφα κοιτάζοντας το φεγγάρι, παρέα με ένα βιβλίο, ένα ποτό κι ακούγοντας μουσική.

Το παζάρι θα είναι ολοήμερο και θα γίνει στη Δημοτική Χαρτοθήκη (Αρχοντικό Λασσάνη). Θα ξεκινήσει το πρωί στις 10:00΄πμ, με δράση για τους μικρούς μας φίλους και θα κλείσει με ζωντανή μουσική αργά το βράδυ γύρω στις 11:00΄μμ.
Μουσικό πρόγραμμα:

Από το πρωί ο DJ Γιάννης Μπατιάνης θα φροντίσει για τη μουσική υπόκρουση ενώ το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα υποστηρίξει ηχητικά όλη την εκδήλωση.

20:00΄μ.μ.- 21:00΄μ.μ. Έντεχνη μουσική με το συγκρότημα «Τrio e’ Dama».
Στο τραγούδι η Μαρία Βλαχάβα, στο μπουζούκι ο Γιάννης Κωνσταντάς, στην κιθάρα ο Αλέξανδρος Χριστοφορίδης και στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Χρήστος Σιμελίδης.

21:00΄μ.μ.- 21:30΄μ.μ. Το μουσικό σχήμα «αδέσποτοι» θα μας ταξιδέψει με Μικρασιάτικα και Ρεμπέτικα Τραγούδια.
Στο μπαγλαμά – τραγούδι ο Αρβανίτης Γιώργος, στην κιθάρα η Έφη Μαυρίδου, στο ακορντεόν η Δέσποινα Νταβατζή, στο μπουζούκι – τραγούδι o Παναγιώτης Παπαϊωάννου. Συμμετέχουν και οι: Δασκαλόπουλος Τάκης τραγούδι και Βασιλική Δεμερτζίδου τουμπερλέκι-τραγούδι.

21:30΄μ.μ.-22:00΄μ.μ. Παραδοσιακά ακούσματα.
Ο Δημήτρης Δεληγιωργίδης στα πλήκτρα και ο Άκης Παπανικολάου στο τραγούδι – βιολί. Συμμετέχει η Νατάσα Κεχαγιά στο τραγούδι.

22:00΄μ.μ.- 23:00΄μ.μ. Ξένη Μουσική με το συγκρότημα Grey Theory
Με τους Γιώργο Μαδίκα, Θωμά Μελά, Δημήτρη Παπαβασιλείου και Ευθύμη Παπαδόπουλο.

O Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές της ΚΔΒΚ, σας περιμένουμε!

book-poster-2014

 

To Top