Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Βόλος: 81χρονος οδηγός έβαλε πρώτη αντί για όπισθεν και «όρμησε» σε λουόμενους σε παραλία!

«Επίθεση» από ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο δέχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης λουόμενοι στην παραλία Αναύρου στο Βόλο.

Το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με το Magnesianews, έγινε στις 12:05 χθες το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Πλαστήρα και ο 81χρονος οδηγός του αφού μπήκε στη θέση του οδηγού και, πιθανόν από λάθος χειρισμό, αντί να βάλει την όπισθεν έβαλε την πρώτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να φύγει μπροστά, να ανέβει το πεζοδρόμιο και με ταχύτητα να φτάσει στην παραλία, να παρασύρει μια ξύλινη ομπρέλα και να καταλήξει στη θάλασσα.

Στην ομπρέλα καθόταν μια γυναίκα, που πρόλαβε να απομακρυνθεί και σώθηκε από θαύμα ενώ τη στιγμή εκείνη ο σύζυγός της κολυμπούσε. Στη διαδρομή του αυτοκινήτου, υπήρχαν κι άλλοι λουόμενοι, που πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν τους παρασύρει το όχημα.

Το ευτύχημα είναι ότι ούτε ο ηλικιωμένος οδηγός έπαθε κάτι, πέρα από το σοκ, όπως ούτε και οι λουόμενοι.

«Γλιτώσαμε από θαύμα, είχαμε Άγιο» έλεγαν οι λουόμενοι και τόνισαν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από τον χώρο στάθμευσης κινήθηκε με ταχύτητα στη μικρή κατηφόρα που οδηγεί στην ακτή, χτύπησε με μια ξύλινη ομπρέλα και κατέληξε στη θάλασσα.

Άλλοι έλεγαν ότι το ΙΧ διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μάλλον ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να το ελέγξει, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα

ΠΗΓΗ

To Top