Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

“Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου 2015” στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

H Βιβλιοθήκη Κοζάνης με την υποστήριξη της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης θα γιορτάσει και φέτος την «Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου», 2 Απριλίου- ημέρα γέννησης του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, με πολλές εκδηλώσεις, στο χώρο του media lab.

Από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, από τις 10:00 μέχρι τις 12:30, θα υποδεχθεί 500 περίπου μαθητές, από σχολεία της περιοχής που δήλωσαν συμμετοχή. Οι μικροί μας φίλοι θα μιλήσουν από κοντά με τους αγαπημένους τους συγγραφείς, θα γνωρίσουν ήρωες, θα ζωντανέψουν σκηνές, θα αφηγηθούν, θα ζωγραφίσουν, θα τραγουδήσουν και άλλα πολλάάά!!!!!! μαζί με τους ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και την ομάδα τέχνης και δημιουργίας “Εν Δυνάμει* ”.

Κοντά μας θα είναι οι συγγραφείς: Βιολέτα Μπούσιου, Περικλής Καφάσης, Ελένη Γκιργκινούδη, Δημήτρης Μπέης και ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης.

* Η ομάδα “Εν Δυνάμει” προσβλέπει στη σύλληψη, στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων με μεικτές ομάδες νέων ανθρώπων με αναπηρία ή/ και χωρίς.

To Top