Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Έκλειψη Σελήνης για… γερά στομάχια!

Η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στις 15 Απριλίου και ώρα 10.42 π.μ., στον άξονα Κριού – Ζυγού. Έκλειψη στον συγκεκριμένο άξονα, ο οποίος είναι άξονας πολέμου και διπλωματίας, έχει να κάνει πάντα με εντάσεις σε θέματα συνεργασιών, σε θέματα νομικής φύσεως, με διπλωματία, αλλά και με πόλεμο.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες και στην ουσία δοκιμάζει την ικανότητά σας να βρείτε τις ισορροπίες σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια συνεργασία. Φέρνει τριγμούς και έντονες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα στο χώρο της εργασίας. Σας βάζει, λοιπόν, σε διλήμματα και δείχνει τον αντίκτυπο που έχουν οι αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις στην ψυχολογική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη αυτή θίγει ευαίσθητα θέματα στον έρωτα, στις σχέσεις σας με τα παιδιά, αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Η επικοινωνιακή σας δράση θα είναι πλούσια αυτές τις μέρες, ωστόσο μπορεί να καταλήξει σε τσακωμούς και υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η έκλειψη εξάρει την αντίθεση ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Φαίνεται πως οι απαιτήσεις και από τις δυο πλευρές είναι υψηλές. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και πικρά λόγια.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη αυτή δεν είναι δυσαρμονική για εσάς, αλλά βγάζει στην επιφάνεια μια μεγάλη συναισθηματική φόρτιση η οποία εκδηλώνεται σε συγγενείς και φίλους. Γίνεστε υπερευαίσθητοι σε θέματα που αφορούν πιο πολύ στο οικείο περιβάλλον σας παρά σε εσάς προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα στα οικονομικά. Ο τρόπος με τον οποίο ξοδεύετε αυτό το διάστημα είναι άκρως συναισθηματικός. Αποφύγετε, λοιπόν, τις σπατάλες, γιατί είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε χειρισμούς που θα μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και τονίζει ευαισθησίες, απωθημένα, αναστολές και ανασφάλειες. Δεν έχετε καθαρό μυαλό για σημαντικές αποφάσεις αυτές τις μέρες, ωστόσο έχετε ισχυρό ένστικτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η έκλειψη εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας και καθιστά απαραίτητη την ξεκούρασή σας. Φροντίστε όσο περισσότερο μπορείτε την ψυχική σας ηρεμία, επιλέγοντας να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη αυτή φαίνεται πως ταρακουνά τα θεμέλια του κοινωνικού σας στάτους. Οτιδήποτε έχει σχέση με το κοινωνικό σας προφίλ και τη συμμετοχή σας στα κοινά μπαίνει στο μικροσκόπιο. Επίσης, οι φιλίες έρχονται σε πρώτο πλάνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η έκλειψη σάς βρίσκει ανάμεσα σε αντιφατικές καταστάσεις, αφού από τη μια μεριά η καριέρα και από την άλλη η οικογένεια σας πιέζουν ταυτοχρόνως. Οι συζητήσεις, αλλά και οι μετακινήσεις παίρνουν έναν εκρηκτικό χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη αυτή μπορεί να αναπτερώσει τις ελπίδες σας για την πορεία ενός μελλοντικού σχεδίου, αλλά θα είναι προσωρινό, καθώς οι καταστάσεις είναι ακόμα συγκεχυμένες. Προσοχή στις απογοητεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η έκλειψη εξάρει τους προβληματισμούς σας για τα οικονομικά. Μετά λύπης σας θα διαπιστώσετε ότι οι οικονομικές εξαρτήσεις από τρίτους επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά σας.

To Top