Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Επιστολή του Αθ. Κοσματόπουλου για την υποβάθμιση λειτουργίας της τράπεζας Πειραιώς στο Βελβεντό

Αξιότιμε κ. Διευθυντή

Το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς-πρώην Αγροτική Τράπεζα Βελβεντού για σειρά ετών αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί βασική δομή για την τοπική κοινωνία, υποστηρίζοντας με τις υπηρεσίες του τους πολίτες της Δ.Ε. Βελβεντού οι οποίοι με τη σειρά τους στήριξαν την λειτουργία του. Κυρίως βέβαια ο αγροτικός πληθυσμός του Βελβεντού και τα μέλη των δύο μεγάλων συνεταιρισμών που επί χρόνια έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο εν λόγω υποκατάστημα και το προσωπικό του.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι η λειτουργία του υποκαταστήματος θα υποβαθμιστεί και θα λειτουργεί συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο απογυμνώνει την ευρύτερη περιοχή από μία βασική δομή και κατά συνέπεια δεν εξυπηρετεί τους πολίτες

Το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς-πρώην Αγροτική Τράπεζα Βελβεντού καλύπτει τις ανάγκες 3,5χιλ. κατοίκων και η κατάργησή του θα επιφέρει την ταλαιπωρία και πάνω από όλα την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων, των επαγγελματιών, των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής καθώς είναι το μοναδικό τραπεζικό υποκατάστημα στην Δ.Κ. Βελβεντού. Ειδικά για τους δύο συνεταιρισμούς και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Βελβεντό είναι απαραίτητη η καθημερινή λειτουργία του υποκαταστήματος.

Με βάση και τα παραπάνω να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις της διοίκησης σχετικά με την λειτουργία του υποκαταστήματος στο Βελβεντό. Πρότασή μας είναι να συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία του εξυπηρετώντας καθημερινά τους πολίτες.

Στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

Ο Δήμαρχος
Αθανάσιος Κοσματόπουλος

To Top