Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ο Δήμαρχος Σερβίων επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης κο Διόγκαρη Σπυρίδωνα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων  Χρήστος Ελευθερίου την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση γνωριμίας  οι δύο άνδρες συμφώνησαν καταρχήν στη δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας του Δήμου και της Αστυνομίας.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου κα Νανά Γκαμπούρα και κος Καλλίνικος Χολέβας,  συζητήθηκαν αρκετά θέματα, όπως:  – ο προγραμματισμός συναντήσεων μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, των προέδρων των κοινοτήτων και κλιμακίου από την πλευρά της Αστυνομίας, με σκοπό την καταγραφή όλων των προβλημάτων των τοπικών κοινοτήτων και του Δήμου συνολικά που άπτονται της αρμοδιότητας της Αστυνομίας,

– η διοργάνωση δράσεων και ημερίδων για θέματα όπως η οδική ασφάλεια, η οδηγική συμπεριφορά, τα ναρκωτικά, το ηλεκτρονικό έγκλημα, κ.ά.

Στην ατζέντα της συνάντησης δεν θα μπορούσε να μη συμπεριλαμβάνονται και να μη συζητηθούν θέματα όπως: ο σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός του «ποδηλατικού γύρου της λίμνης» – μετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη φετινή διοργάνωση, καθώς και η ενίσχυση της αστυνόμευσης κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης.

 

 

To Top