Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Με επιτυχία έκλεισε της πύλες της η 25η Διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών FOODEXPO

Με επιτυχία έκλεισε της πύλες της η 25η Διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών FOODEXPO, στο Μετροπόλιταν δίπλα απο το Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλο, απο 19 έως 21 Μαρτίου,  με περισσότερους από 900 εκθέτες, και 55.000 επισκέπτες από την Ελλάδα, αλλά και απο την Ευρώπη.

Στην έκθεση συμμετείχαν 24 επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τα αντίστοιχα επιμελητήρια.

Η εταιρεία επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών, ροφημάτων, και τσαγιών Μάρκος Μπαγκατζουνης & Υιοί Α.ε.β.ε. πραγματοποίησε πλήθος επαφών, αλλά και γευστικές δοκιμές στο ευεργετικό και υγιεινό ρόφημα Σαλέπι κλασσικό, με Saffron, και στην Φυσική σειρά ροφημάτων El Greco Natural Herbs & Teas.

Η Νέα φυσική σειρά ροφημάτων El Greco Natural Herbs & Teas αποτελείται από 8 υπέροχες γεύσεις, η οποία διατίθεται σε καταστήματα τροφίμων, Σούπερ Μάρκετ, Μίνι Μάρκετ, Ξενοδοχεία και καφετέριες. Η γκάμα περιλαμβάνει το Χαμομήλι Ελληνικό, Δυόσμος, Μείγμα Βοτάνων με Γλυκάνισο (Herbal Tea), Πράσινο Τσάι, Μαύρο Τσάι, Μαύρο τσάι με ρόδι, Γνήσια Κανέλα Κεϋλάνης με Γαρίφαλο, και Γνήσια Κανέλα Κεϋλάνης με Γαρίφαλο και Saffron.

Η παραγωγική διαδικασία της Μπαχαρικά Μπαγκατζουνης Α.ε.β.ε. είναι πιστοποιημένη κατά το Ευρωπαϊκό πρότυπο Iso 22000:2005 Tuv Austria Hellas, και έχει  εξαγωγική δραστηριότητα από το 2001 σε εννέα χώρες.

 

To Top