Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

   Ζητήματα πρόληψης, αντιμετώπισης και συντονισμού συζητήθηκαν στη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Μαΐου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια με θέμα την αντιπυρική προστασία για την καλοκαιρινή περίοδο.

   Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Νίκος Τέτος ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Πρόδρομος Ασλανίδης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κουκάλης και Δημήτρης Τάκης ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καμβουνίων Ευθύμιος Δισερής, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Στρατού, του Δασαρχείου, των Κυνηγετικών Συλλόγων της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Κοζάνης, και άλλων εθελοντικών ομάδων και φορέων. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους ορεινούς όγκους του δήμου, τα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την ανεξέλεγκτη καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών(καλαμιών) και απορριμμάτων. Ιδιαίτερη αναφορά και το πώς θα αντιμετωπιστεί η υπάρχουσα κατάσταση έγινε για τον ορεινό όγκο των Πιερίων με δεδομένη την αδυναμία πρόσβασης καθώς παραμένει κλειστός ο οδικός άξονας προς το Καταφύγι.

   Σύσκεψη συντονιστικού Σέρβια Σύσκεψη συντονιστικού Σέρβια (1) Σύσκεψη συντονιστικού Σέρβια (2) Σύσκεψη συντονιστικού Σέρβια (3) Σύσκεψη συντονιστικού Σέρβια (4) Σύσκεψη συντονιστικού Σέρβια (5) Σύσκεψη συντονιστικού Σέρβια (6)

   To Top