Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Θα συντριβούν στην κάλπη οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Η ήττα τους θα είναι συντριπτική. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς άλλωστε από τα αμέτρητα εγκλήματα της αριστερής εθνομηδενιστικής κομπανίας που κυβερνά την πατρίδα μας… Τώρα προσπαθούν να εξαγοράσουν την ψήφο των Ελλήνων. Αλλά, φευ…

Και ιδού τα εγκλήματα: «συμφωνία» των Πρεσπών, Υπερταμείο, ξεπούλημα των πάντων, βαρουφακειάδα α’ εξαμήνου του 2015 και τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα και αύξηση του χρέους της χώρας κατά 100 δις ευρώ, αφελληνισμός των ελληνικών τραπεζών,υπερφορολόγηση, άρση της νομικής διεκδίκησης των Γλυπτών του Παρθενώνα, άνοιγμα των συνόρων, νόμος Παρασκευόπουλου και κλιμάκωση της εγκληματικότητας, κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και κατάρρευση της δημόσιας τάξης, συνεχείς απόπειρες διάβρωσης των θεσμών και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, συνεχείς απόπειρες θρησκευτικού και εθνικού αποχρωματισμού της χώρας και επιβολής ελευθεριακών προτύπων στην κοινωνία μας αλλά και μετατροπής της σε ένα απέραντο κοινόβιο. Αυτά είναι τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Και τώρα άρχισαν οι αριστερίστικες πονηριές περί «των πολλών», από αυτούς που τα έχουν βάλει με όλο το έθνος, από αυτούς που δεν επιτρέπουν στους ομογενείς να ψηφίσουν, από τους θιασώτες του ταξικού μίσους, από αυτούς που ακόμα προσπαθούν να διαλύσουν την αστική τάξη και φτωχύνουν όλους τους Έλληνες, καθιστώντας τους εξαρτώμενους από επιδόματακαι έτσι, χειραγωγούμενους. Όμως, υποτιμούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι βάναυσα τη νοημοσύνη μας. Θεωρούν, εσφαλμένα, ότι όλοι σκέφτονται όπως αυτοί. Θεωρούν, εσφαλμένα, ότι όλοι έχουν την ίδια οπτική και τις ίδιες απαιτήσεις. Θεωρούν εσφαλμένα ότι η λογική του «λεφτά υπάρχουν» συγκινεί ακόμα. Κι εκεί ακριβώς θα την πατήσουν. Η κατάπτυστη «συμφωνία» των Πρεσπών και τα αμέτρητα αίσχη των τελευταίων τεσσερισήμισι ετών, έχουν εξοργίσει αφάνταστα τον ελληνικό λαό, που περιμένει πως και πως την κάλπη της 26ης Μαΐου. Μια κάλπη, η οποία θα αναδείξει την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, θα αφήσει τους αριστεριστές χωρίς καμία απολύτως περιφέρεια και θα τους στείλει στο πολιτικό περιθώριο, όπου ανήκουν.

 

Για το www.ditiki.gr

Νίκος Χιδίρογλου

Δημοσιογράφος

To Top