Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Το νωρίτερο στις 27 Σεπτεμβρίου οι εκλογές. Να προκύψει αντιμνημονιακή κυβέρνηση

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρέλαβε την διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, εξαπολύοντας νέα επίθση στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως προχωράει σε εκλογές – εξπρές τον Αύγουστο, με στόχο να κρύψει τις μνημονιακές συνέπειες από τον ελληνικό λαό. “Θέλουν να κρύψουν τα μέτρα που έρχονται τον Οκτώβριο”, σημείωσε.

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ακόμα πως στόχος του κόμματός του είναι να αποδείξει πως υπάρχει κι άλλος δρόμος και να συνεχίσει τον αντιμνημονιακό αγώνα.

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Λαφαζάνης είπε πως “έλαβα την εντολή σχηματισμού κυβέρνηση. Γνωρίζουμε πως δεν μπορεί από αυτή τη Βουλή να προκύψει αντιμνημονιακή κυβέρνηση, αλλά θα αξιοποιήσουμε την εντολή αυτή για να καταδείξουμε στον ελληνικό λαό πως πρέπει να αναδειχθεί μία νέα αντιμνημονιακή κυβέρνηση”.

Είπε ακόμα πως οι εκλογές δεν μπορεί να γίνουν τόσο γρήγορα και να γίνουν το νωρίτερο στις 27 Σεπτεμβρίου και γι` αυτό ζήτησε από τον Προκόπη Παυλόπουλο να ακολουθήσει κατά γράμμα τις συνταγματικές διαδικασίες.

Σημείωσε δε πως θα επιδιώξει συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην της Χρυσής Αυγής, ενώ είπε πως θα επικοινωνήσει σίγουρα και με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΠΗΓΗ

 

To Top