Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Απόψεις

Ανοιξιάτικη διάθεση – της Γεωργίας Κουτσοσίμου

   Μπήκαμε σε νέα εποχή. Ο ήλιος βγαίνει δειλά και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Η ελπίδα και η αισιοδοξία κερδίζουν έδαφος. Εμπνευστείτε από τα χρώματα και αλλάξτε τη διάθεση σας.
   Design - άρθρο ΓΚ (1)
   Τα φλοράλ επανέρχονται δυναμικά κάθε άνοιξη. Τα λουλούδια σήματα κατατεθέν κάθε τέτοια εποχή.
   Δημιουργήστε μια ανοιξιάτικη διάθεση με αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί. Παλιές γύψινες ροζέτες βάφονται και γίνονται διακοσμητικά τοίχου.
   Design - άρθρο ΓΚ (2)
   Φρέσκια διάθεση με ταπετσαρία σε ένα χώρο του σπιτιού μόνο, με πολύχρωμα σχέδια εμπνευσμένα από την εποχή του ροκοκό και του μπαρόκ, συνδυασμένα με πιο μίνιμαλ γραμμές για πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα.
   Design - άρθρο ΓΚ (3)
   Το χρώμα είναι ένας πολύ εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να αλλάξει ένας χώρος. Επιλέξτε ένα χρώμα που σας κανει χαρούμενους.  Έπειτα συνδυάστε το με λίγα επιπλέον στοιχεία για να δέσει στο υπόλοιπο δωμάτιο, όπως μικρά διακοσμητικά, βάζα, κηροπήγια και υφάσματα.
   Design - άρθρο ΓΚ (4)
   Άλλος ένας πολύ οικονομικός τρόπος ανανέωσης ενός χώρου είναι να αλλάξετε μόνο κουρτίνες και δύο-τρία μαξιλάρια του καθιστικού, κατά προτίμηση δίπλα σε πηγή φωτός, ένα παράθυρο ή μια μπαλκονόπορτα.
   Design - άρθρο ΓΚ (5)
   Το έχουμε ξαναπεί, αν δεν μας αρέσει ο χώρος μας, είτε είναι εργασίας είτε το σπίτι μας, πως θα τον χαρούμε και θα χαλαρώσουμε; Πως θα τον ζήσουμε; Και πως θα είμαστε δημιουργικοί και παραγωγικοί;
   Φτιάξτε το λοιπόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
   Καλό υπόλοιπο εβδομάδας!
   Γεωργία Κουτσοσίμου
   Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων και Διακοσμήτρια
   Γεωργία Κουτσοσίμου
   To Top