Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Επίσκεψη στο <<ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ>> Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Επίσκεψη στο <<ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ>> Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας πραγματοποίησαν από κοινού  οι Υποψήφιοι Βουλευτές του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ του ν. Κοζάνης Αλέξανδρος Γεωργιάδης και Μαρκησία Καρακούλα όπου μίλησαν με την διοίκηση και  γιατρούς του νοσοκομείου όπου τούς παρουσίασαν το σχέδιο των προγραμματικών δηλώσεων του φορέα που αφορά το σύστημα της <<ΥΓΕΙΑΣ>> όπως έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο και αποτελεί όπως ανέφεραν δέσμευση για εμάς….Για πρώτη φορά στα χρονικά το Έθνος των Ελλήνων εκπροσωπείται στις εκλογές και κοντράρετε με τα κόμματα μέσω του πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)όπου αποδεικνύει πλέων με έγγραφα και αποδείξεις τον πλούτο του και τις δηλώσεις υλοποίησης του προγράμματος του για την χώρα μας με δέσμευση στον Άρειο Πάγο όπως έχει κατατεθεί στην ιδρυτική του διακήρυξη.

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.

Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.

Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

Το έθνος των Ελλήνων η Ελλήνων Συνέλευσις πάντα μπροστά στην διαφάνεια και στην αληθοφάνεια των όσων λέει με αποδείξεις, στοιχεία, δικαστικές αποφάσεις, Φ.Ε.Κ  και όλα τα επίσημα ντοκουμέντα που έχει για τον πλούτο του χωρίς να θέλει να εξαπατήσει κανέναν….Ήρθε επιτέλους η ώρα που πρέπει να πάρουμε την χώρα μας πίσω από την τράπεζο-κομματοκρατία….

Η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων τώρα,  είναι γεγονός η παλιγγενεσία του ΕΘΝΟΥΣ……

To Top