Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Απόψεις

Interior Design παλάτι στην άμμο – της Γεωργίας Κουτσοσίμου

   Η διακόσμηση δανείζεται τις αποχρώσεις της καυτής άμμου και ζει στους ανέμελους ρυθμούς της σεζόν.
   Κάντε την επιλογή των χρωμάτων και των υλικών με γνώμονα την ισορροπία και την αρμονία.
   Αφήστε το φως να μπαίνει ανενόχλητο στους χώρους του σπιτιού. Από φεγγίτες, τζαμαρίες, παντζούρια, αφήστε το να δείξει την κυριαρχία του. Το φως μας φτιάχνει τη διάθεση, μας δίνει ζωντάνια και ενέργεια.
   Με έμπνευση από τις παραλίες, το χρώμα της άμμου, το λευκό, το ζαχαρί, το μπέζ και το ανοιχτό καφέ κυριαρχούν. Αυτά τα χρώματα μπορούν να μπουν σε όλους τους χώρους του σπιτιού αποπνέοντας ηρεμία και φινέτσα.

   photo
   Ανακυκλώστε την παλιά, ξύλινη, βαριά τραπεζαρία βάφοντας την σε υπόλευκο και σε συνδυασμό με μοντέρνες λευκές καρέκλες. Ντύστε με ριχτάρια το σκούρο καναπέ σε συνδυασμό με ένα πάτσγουορκ έθνικ χαλί που θα κάνει άψογη αντίθεση με τους κατάλευκους τοίχους.
   Ανατρέψτε τις κλασσικές αρχές ενός ελληνικού σπιτιού, με κομψή, μίνιμαλ διακόσμηση, προσθέτοντας πινελιές από έργα τέχνης και λίγα κομμάτια διάσημων designers αφήνοντας τους υπόλοιπους τόνους σε γήινα χρώματα.
   Αν έχετε την τύχη να ζείτε σε όμορφο φυσικό τοπίο, ή με κήπο, ή ακόμη και με μια περιποιημένη βεράντα, διαλέξτε τζαμαρίες και όχι τοίχους για να αποκαλυφθεί η ομορφιά της φύσης και της διάχυσης του φωτός μέσα από αυτή.

   Barcellona_1
   Η διαχρονικότητα και η αυθεντική κομψότητα των κλασσικών επίπλων που μπορούν να ανακυκλωθούν ή να ανανεωθούν, προσφέρουν σε κάθε χώρο μοναδικό στυλ.
   Αίσθημα ευφορίας, σα να βουτάς τα πόδια σου στην παραλία, και παράλληλα νοσταλγίας για το κλασσικό και αρμονίας.

    

   Γεωργία Κουτσοσίμου
   Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων και Διακοσμήτρια
   koutsosimougeorgia@hotmail.com

   Γεωργία Κουτσοσίμου

   To Top