Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Απόψεις

Παιχνίδια Εντυπωσιασμού – της Γεωργίας Κουτσοσίμου

   Η νέα εκλεκτική αισθητική εκφράζει την άνεση και την urban-chic κομψότητα. Παλιό με το νέο, χρυσό και ασήμι, διαφορετικές υφές και παλέτες χρωμάτων συνθέτουν ένα σκηνικό αρμονίας μέσω του διαφορετικού όμως.
   Design - Κουτς (3)
   Αριστοτεχνικά δουλεμένα μωσαϊκά σε παλιά σπίτια τώρα πια αναδυκνύωνται και δεν κρύβονται. Βαριά παλιά έπιπλα δείχνουν την αίγλη τους, συντηρώντας τα ελάχιστα ή αλλάζοντας τους το χρώμα και την υφή. Συνδυάστε με μαεστρία αντίκες, vintage και design έπιπλα. Με λίγη καθοδήγηση μπορείτε να επιτύχετε το «cheap but lux», δηλαδή φθηνό αλλά πολυτελές.
   Design - Κουτς (1)
   Το σπίτι κρατά την φιλόξενη αίσθηση του και παράλληλα μοιάζει σαν να φιλοξενεί καλλιτέχνες. Minimal καναπές με κάδρο αντίκα. Πάνω σε μια παλιά μπουχάρα μια διάφανη καρέκλα. Ένα σπίτι με παλιά γύψινα αλλά εκκεντρικά μοντέρνα φωτιστικά. Προωθήστε μια υψηλή αισθητική με ανεπιτήδευτο glam.
   Design - Κουτς (4)
   Αντικείμενα μιας άλλης εποχής που επανέρχονται στη νέα φιλοσοφία της διακόσμησης και συνυπάρχουν με design έπιπλα και έργα σύγχρονης τέχνης. Κρατήστε παλιά ποιοτικά έπιπλα και αντικείμενα σας και επενδύστε σε λίγα καινούργια. Μη φοβάστε τα έντονα χρώματα στους τοίχους, καθώς θα προσθέσουν επιπλέον χαρακτήρα και βάθος στο χώρο.
   Design - Κουτς (2)
   Αφήστε να σας καθοδηγήσει ένας διακοσμητής για να σας βοηθήσει να έχετε λειτουργικότητα και ιδιαιτερότητα μαζί. Οι δυνατότητες που έχουν οι σχεδιαστές-αρχιτέκτονες σήμερα απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα. Αν δεν σας εκφράζει η αφαίρεση, αφεθείτε σε παιχνίδια εντυπωσιασμού!
   Design - Κουτς

   Γεωργία Κουτσοσίμου

   Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων και Διακοσμήτρια
   Γεωργία Κουτσοσίμου
   To Top