Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Απόψεις

Η πολυτέλεια του Μαύρου – της Γεωργίας Κουτσοσίμου

   Όλο και περισσότερο βλέπουμε χρώμα στους τοίχους και τις οροφές, και μάλιστα σκούρες αποχρώσεις. Μία από τις νέες τάσεις είναι οι χώροι μας να έχουν μια δραματικότητα, να αποπνέουν μυστήριο.

   Το μαύρο είναι διαχρονικό, επιβλητικό, μυστήριο. Τονίζει και αναδεικνύει όλα τα υπόλοιπα γύρω του. Μη φοβάστε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και σε μεγάλη ποσότητα στους χώρους σας. Σκούροι τοίχοι με ανοιχτόχρωμα έπιπλα, και για τους τολμηρούς και λάτρεις ου μαύρου, γίνεται το κυρίαρχο χρώμα.

   photo(10)

   Συνδυάζεται πολύ όμορφα με χρυσά διακοσμητικά για αίσθηση πολυτέλειας. Αναμείξτε ακόμη και τα μεταλλικά αντικείμενα, χρυσό με μπρούντζο, χρυσό με ασημί, για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με το λευκό, από τους πιο κλασσικούς και αγαπημένους συνδυασμούς. Με όλα τα έντονα χρώματα σε αντικείμενα. Το μαύρο δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και πάει σχεδόν με τα πάντα.

   transitional-home-office1

   Εναλλακτικά αντί για μαύρο, χρησιμοποιείται το navy blue, αποχρώσεις του ανθρακί και σκούρες αποχρώσεις των κόκκινων, μωβ και κυπαρισσί. Αν και τα δάπεδα είναι σκούρα αμέσως αναδεικνύονται και φωτίζονται τα έπιπλα σας.
   Προσθέστε χρωματιστά διακοσμητικά, φωτιστικά, υφάσματα τα οποία θα προσθέσουν φως στο δωμάτιο. Ακόμη και πινακίδες νέον, ή φωτιστικά θα δείξουν υπέροχα πάνω σε ένα σκούρο φόντο.

   GetAttachment.aspx

   Το μαύρο είναι μυστηριώδες, λίγο αλλαζονικό, αλλά σίγουρα πολυτελές και στιβαρό.

   Τολμήστε το λοιπόν και δε θα το μετανιώσετε!

    

   Γεωργία Κουτσοσίμου
   Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων και Διακοσμήτρια
   Email: koutsosimougeorgia@hotmail.com
   Fb page: Georgia Koutsosimou Interior Design Decorations

   Γεωργία Κουτσοσίμου

   To Top